Bilsportbingo 2019 – hvor mange av disse går inn i år?


  DEL
  (Foto/illustrasjon: Simen Næss Hagen)

  Skulle det bli fullt hus på dette brettet, så kan vi konstatere at 2019 blir en sesong man husker tilbake med et smil om munnen.

  Vi skal ikke akkurat påberope oss noen overnaturlige evner hva gjelder klarsynthet eller andre forutseende egenskaper, men det er jo alltid gøy å kunne late som man ser for seg hva som kommer til å skje.

  Et bingobrett over mulige scenarioer er i alle fall gøy å åpne et år med, for så å krysse av og telle opp etterhvert som året går og begivenhetene har funnet sted. Vi har i så måte satt opp vårt eget lille bingobrett for å se hvor mange spådommer vi eventuelt treffer på.

  Og hvert bingobrett har sin vinkling. Noen kan være humoristisk ment, andre pur realistiske satt opp – eller som i vårt tilfelle har vi satt opp scenarioer som stort sett indikerer noe positivt. Hvorvidt vi treffer på alle disse er en annen sak. Vi håper selvfølgelig at det ikke er totalt skivebom over hele fjøla, bokstavelig talt. Men vi kan ikke akkurat regne med at vi scorer fullt hus heller.

  Dog kan vi slå fast at dersom de aller fleste, om ikke alle, av våre spådommer går inn – så blir i alle fall 2019 en sesong vi kan se tilbake på md meget positive øyne. Under her ligger brettet, også får vi se da – hvor mange av disse morsomme scenarioene skulle bli til virkelighet.

  - ANNONSE -