Amerikansk NASCAR-profil tatt for kjøring i påvirket tilstand


  DEL
  (Foto: Wikimedia Commons/CC BY-SA 3.0)

  Brian France tar permisjon fra sjefsrollen i NASCAR på ubestemt tid etter å ha blitt arrestert.

  Det var søndag at Brian France, administrerende direktør for ett av verdens største kommersielle bilsportgrener, ble tatt av politiet for kjøring i beruset tilstand, samt besittelse av medisinske eller kjemiske stoffer, også kalt kontrollert substans.

  France, som har vært NASCAR-sjefen siden 2003, ble arrestert av politiet i New York, og NASCAR selv bekrefter hendelsen med følgende:

  – Brian France har tatt permisjon på ubestemt tid som NASCARs leder og administrerende direktør. Nestleder og visepresident, Jim France, tar umiddelbart over disse rollene på midlertidig basis, heter det i en offisiell melding.

  Jim France er forøvrig onkelen til Brian og sønn av NASCAR-sportens grunnlegger, Bill France Sr. Brian France har selv også gitt en offentlig uttalelse om arrestasjonen.

  – Jeg ber om unnskyldning overfor fansen, industrien og familien min for belastningen etter mine handlinger sist natt. Jeg tar umiddelbart permisjon fra min stilling på ubestemt tid for å ha fokus på mine personlige forhold, uttaler France.

  - ANNONSE -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here