Informasjon og kontakt

Om Parc Fermé

Parc Fermé er siden januar 2017 blitt etablert som den ledende nyhetsformidleren og nettplattformen for norsk og internasjonal bilsport, med innhold på norsk.

Parc Fermé tar for seg det som rører seg av bilsport, fortrinnsvis VM-seriene i Formel 1, rally og rallycross. På nasjonalt plan følger nettstedet spesifikt norgesmesterskapene innenfor rally, rallycross og bakkeløp, i tillegg til et generelt bredt fokus på norske utøvere som satser internasjonalt. Andre mindre grener i Norge følges også uforpliktende fra tid til annen.

Parc Fermé er styrt uavhengig av andre medier og selskaper. Stoffet som produseres og distribueres er tatt på bakgrunn av tradisjonelle redaksjonelle vurderinger, og nettstedet jobber etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Dersom du mener det har forekommet urettmessig omtale på dette nettstedet, er Pressens Faglige Utvalg riktig organ å gå videre til.

Om grunnleggeren

Grunnleggeren bak nettstedet Parc Fermé er Simen Næss Hagen. Han er 26 år, bosatt i Drammen og har jobbet i mer enn 10 år i mediebransjen som journalist og fotograf, med bilsport som ett av sine største spesialfelt. Næss Hagen er også selv aktiv kartleser i rally på nasjonalt nivå.

Til daglig jobber han som selvstendig næringsdrivende gjennom sitt firma Næss Hagen Multimedia, hvor 2018 består primært i å drifte Parc Fermé på heltid, i tillegg til et tett samarbeid med mediehuset TV 2 både på nett og på TV.

Næss Hagen har også etablert et bredt samarbeid med en rekke lokalaviser om utveksling av stoff som produseres under dette domenet.

Vil du støtte driften av Parc Fermé?

Parc Fermés journalistiske plattform er basert på åpent og ikke-kommersielt innhold. Det vil si at ordinære annonseplasser, samarbeid med andre medier og bildesalg utgjør inntektskilden for å holde driften av siden vedlike.

I tillegg har vi åpnet opp for en frivillig donasjonsordning dersom du som leser eller bedrift ønsker å støtte driften utenom tradisjonelle annonseplasser. Støttebidrag til Parc Fermé kan gjøres enten via Vipps (nr. 122517) eller PayPal (klikk her).

Kontakt

Du kan ta kontakt med Parc Fermé i kontaktskjemaet under:

[contact-form][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»1″][contact-field label=»Epost» type=»email» required=»1″][contact-field label=»Telefon» type=»text»][contact-field label=»Melding» type=»textarea»][/contact-form]

Tips eller andre innspill kan også rettes direkte til grunnlegger Simen Næss Hagen på e-post [email protected] eller telefon 938 44 451.